Väntrummet är renoverat

Hej kära djurvänner och besökare av Djursjukhuset Stockholm!

Hälsan och välbefinnandet hos era pälsklädda familjemedlemmar är alltid vår högsta prioritet här på Djursjukhuset Stockholm. Men vi inser också att en positiv och lugn atmosfär spelar en väsentlig roll för både era och era djurs upplevelse när ni besöker oss. Det är med denna insikt och en ständig önskan att förbättra vår service som vi nyligen beslutade att ge vårt väntrum en välbehövd uppfräschning. Idag är vi exalterade att dela nyheten om den färdiga renoveringen med er, samt att skänka en eloge till dem som gjorde denna transformation möjlig.

Att skapa en miljö där både djur och deras ägare kan känna sig trygga och bekväma är ingen liten uppgift. Därför vände vi oss till proffsen, och vem kunde vara mer lämpad för jobbet än en skicklig snickare strängnäs?

Teamet från XAB kom inte bara med sina verktyg och kompetens i snickeri, utan också med en genuin förståelse och hänsyn till det unika i vårt rum och de speciella besökare det välkomnar. Varje val av material, färg och design gjordes med en tanke på att skapa en trivsam och avslappnad miljö för alla våra gäster, vare sig de har två ben eller fyra.

Vårt nya väntrum är nu inte bara estetiskt tilltalande med sitt ljusa, fräscha utseende och bekväma sittplatser, men det har också designats med hänsyn till olika djurarters och ägares behov. Vi har till exempel skapat tydligare avgränsade zoner för att minimera stress för djuren och deras ägare, samt valt material som är hållbara och lätta att rengöra för att alltid kunna erbjuda en fräsch och inbjudande miljö.

Vi på Djursjukhuset Stockholm är överväldigade av den skicklighet och professionalism som XAB:s snickare har visat under hela processen. Deras arbete har inte bara förändrat utseendet på vårt väntrum utan också lyft hela atmosfären i rummet till en ny nivå av komfort och välkomnande.

När ni nästa gång stiger in genom våra dörrar hoppas vi att ni kommer känna den omtanke och kärlek som nu inte bara genomsyrar vår vård, utan också vår miljö. Och vi vill uttrycka vårt varmaste tack till XAB för att de hjälpt oss att förverkliga denna vision och skapa en plats där alla känner sig hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *